Afdrukken

SGWB kl

 

 

 

 

 

 

 

Beste secretaris PRC,

De maatregelen omtrent het coronavirus geven nog geen duidelijk beeld van versoepeling.
De lockdown en de avondklok zijn verlengd en de nationale vaccinatie gaat niet zo snel al wij
graag zouden zien.  De verwachting is dat deze termijn verder zal worden verlengd gezien de angst voor de nieuwe varianten van het Covid-19 virus en toch steeds opgaande trend in het dagelijks aantal besmettingen.

Dit wordt mede onderschreven door premier Rutte en minister De Jonge dat bij het huidige tempo van vaccinatie pas gedacht kan worden aan een versoepeling in de zomermaanden.

Het ziet er dus naar uit dat zeker tot aan de zomer, of misschien wel tot september, geen vergunningen zullen worden afgegeven voor het organiseren van evenementen.

Diverse PRC’s hebben al overleg gehad met hun gemeente over het organiseren van de Avondvierdaagse in hun plaats en te horen gekregen dat de komende tijd geen toestemming gegeven zal worden.

Omdat de SGWB Avondvierdaagse organisaties allen volop in voorbereiding zijn om een succesvolle Avondvierdaagse te organiseren, zijn wij als SGWB bestuur van mening dat de gezondheid van de vrijwilligers en deelnemers voorop staat. Uiteraard willen wij ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen jegens de zwakkere in onze samenleving.

Gezien bovenstaande heeft het bestuur van de SGWB in samenspraak met de RCA besloten om ALLE SGWB Avondvierdaagse voor 2021 te annuleren.
Wij vragen u om uw vrijwilligers, deelnemers, gemeente en andere betrokkenen in te lichten over het annuleren van de SGWB Avondvierdaagse 2021.

Mocht u over het bovenstaande nog vragen hebben kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

In het vertrouwen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en vertrouwen op uw medewerking.

Namens bestuur SGWB,
Jan Peter ALsma.