SGWB Blauw kader breegkader A4DNa vorig jaar met enkele plaatsen ‘proef’ gedraaid te hebben, wat nog tot verbetering van het systeem heeft geleid, is het dit jaar mogelijk om digitaal in te schrijven voor deelname aan één van de SGWB Avondvierdaagsen.

In 2017 was in het Jaarplan van de SGWB opgenomen onderzoek te doen naar het digitaal in kunnen schrijven voor deelname aan de Avondvierdaagse. Het bestuur heeft toen met enkele leveranciers gesproken en een keuze kunnen maken.

Begin 2018 werd de SGWB echter, ondanks toezeggingen van de gekozen leverancier, geconfronteerd met het niet kunnen voldoen aan de door de SGWB gestelde eisen en wensen.

Het bestuur wilde echter haar belofte aan de plaatselijke organisatoren nakomen en na (veel) overleg, bouwen en testen, kon er een systeem aan de plaatselijke organisatoren aangeboden worden.

Diverse plaatsen hebben toen met het systeem gewerkt. Na de Avondvierdaagse 2018 heeft er een evaluatie met betrokken organisatoren plaatsgevonden en zijn ‘knelpunten ’benoemd en verbeteringen voorgesteld. De ‘bouwer’ heeft de knelpunten kunnen oplossen alsmede verbeteringen door kunnen voeren. Hierdoor kan er nu probleemloos digitaal worden ingeschreven.

Dit jaar (2019) maken 13 van de plaatselijke organisatoren van het systeem gebruik en de verwachting is dat meer plaatsen volgend jaar volgen.

Voor de organisatieplaatsen is een volledig beveiligde website aangemaakt om het digitaal inschrijfsysteem te benaderen. Een link naar deze website kunnen deze organisatieplaatsen op hun eigen website plaatsen. Echter, ook via de SGWB/SGWB-a4d website is het benaderen van de organisatieplaatsen mogelijk.

Om de financiële afwikkeling van de inschrijving voor de organisatieplaatsen beheersbaar te houden is nu ook betaling door middel van Ideal mogelijk.

Het bestuur van de SGWB is er trots op dat zij, als vrijwilligersorganisatie, dit voor de deelnemers aan de Avondvierdaagse en de plaatselijke organisatoren, mogelijk heeft kunnen maken.

Bestuur SGWB

Avondvierdaagse website
S
ticht Gooise Wandelsport Bond

 Amersfoort

Opgericht 26 maart 1934

KvK 40476174

Copyright © 2023 SGWB-Avondvierdaagse. Alle rechten voorbehouden.