Welkom op de avondvierdaagse website van de Sticht Gooise Wandelsport Bond (SGWB).

Een bond voor en door wandelaars en wandelsportorganisaties.

 

Voorwoord

Nog maar enkele weken en dan wordt er voor de 75e keer in het gebied van de Sticht Gooise Wandelsport Bond de SGWB Avondvierdaagse georganiseerd.

In 39 plaatsen binnen het SGWB gebied zullen dan weer velen aan dit grootste wandelsportevenement van ons land gaan deelnemen. Zij zullen hun wandelschoenen aantrekken om vier avonden achtereen in hun eigen woonplaats of in een nabij gelegen gemeente te gaan wandelen over afstanden van 5, 10 of 15 km. Wij hopen dat velen dit jaar opnieuw of voor het eerst zullen gaan deel- nemen, want de SGWB Avondvierdaagse is een wandelevenement voor jong en oud.

geen vuilvierdaagseDeelgenomen kan worden, individueel of samen met anderen, maar ook in groepsverband, b.v. scholen, verenigingen, organisaties, sportclubs, instellingen enz. Deelnemen aan de SGWB Avondvierdaagse in het gebied van de Sticht Gooise Wandelsport Bond betekent: 
-vier avonden een sportieve prestatie verrichten;
-vier avonden om stress van de dagelijkse problemen te vergeten;
-vier avonden bewegen en buiten zijn;
-vier avonden met plezier wandelen en contact met anderen hebben;
- vier avonden uw mooie omgeving bewonderen;
- kortom: vier avonden gezellig genieten.

De 39 Plaatselijke Regelingscommissies Avondvierdaagse zijn er klaar voor om de deelnemers te ontvangen en hen vier prettige wandelavonden te bieden.

Schrijf tijdig in! Let daarbij vooral op de aanvullende gegevens, die naast de algemene bepalingen in de plaats van deelname gelden. Niet in alle plaatsen worden op gelijke data en afstanden de SGWB Avondvierdaagse georganiseerd. U kunt op diverse plaatsen in ons gebied ook digitaal inschrijven.

Ook dit jaar doen wij een oproep om van de SGWB Avondvierdaagse geen Vuil Vierdaagse te maken. Deze oproep zullen wij ook dit jaar weer ondersteunen door middel van affiches. Velen denken al aan het milieu, maar helaas nog niet iedereen.

Wij rekenen op uw deelname en wensen u vier fijne wandelavonden toe in 2018 met een bijzonder woord van dank aan al de vrijwilligers

 

Het bestuur van Sticht Gooise Wandelsport Bond.

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Sticht Gooise Wandelsport Bond

Parnaskruid 56 3825PH Amersfoort

Opgericht 26 maart 1934

KvK 40476174